TAPAHTUMAT MUSEOSSA JA MUUALLA

 
Voit tilata tiedon ajankohtaisista tapahtumista suoraan sähköpostiisi
 
Tällä sivustolla näet kaikki Arkkitehtuurimuseon tulevat tapahtumat. Vuoden 2018 aikana Arkkitehtuurimuseo tarjoaa näyttelyjensä ohella itsenäisiä tapahtumia, kuten keskustelutilaisuuksia, luentoja ja työpajoja.
 
 
HEINÄKUUSSA OPASTETTUJA KIERROKSIA HISTORIALLISESSA HELSINGISSÄ
 
Heinäkuun arkkitehtuurikävelykierroksilla tutustutaan jälleen Helsinkiin. Kierrosten järjestäjä on Arkkitehtuurimuseo, ja oppaana toimii Gayle McKeen, joka on johtanut kävelykierroksia Chicago Architecture Foundationille. McKeenillä on tohtorin tutkinto politiikan tutkimuksesta Chicagon yliopistosta, ja hän on opettanut yliopistoissa niin Yhdysvalloissa kuin Iso-Britanniassakin.​ Huom. Kierrokset pidetään englanniksi ja niiden kesto on noin 1 tunti ja 45 min.
 
Kierrosten kohteet ja alkamisajat:
 
Keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin kello 11: Historiallinen Helsingin keskusta
(Lähtöpaikka: Senaatintori)
 
Torstaisin ja lauantaisin kello 11: Ullanlinnan kierros
(Lähtöpaikka: Arkkitehtuurimuseo)

Tarkastele Helsingin kauneimpia asuinalueita uudesta näkökulmasta. Helsingin vanhat korttelit ovat puistoineen ja värikkäine pienkerrostaloineen viihtyisän ja kodikkaan kaupunkiympäristön aarteita aivan museon naapurissa. Arkkitehtuurimuseolta lähtevillä kierroksilla mutkitellaan lähikortteleiden katuja Ullanlinnan ja Eiran alueella.
 
 
KEHITETÄÄN KAUPUNKIA
31.5.2017–
 
 
 
Arkkitehtuurimuseon Kehitetään kaupunkia -keskustelutilaisuudet tarjoavat asukkaiden ja hallinnon välille avoimen foorumin, jossa kaupungistumisen toimijat tuodaan yhteen mahdollisimman monialaisesti. Keväällä 2017 alkaneen projektin ensimmäinen kohde oli Törnävän alue Seinäjoella. Asukkaiden lapsille suunnatuissa työpajoissa koululaiset visioivat asuinympäristönsä kehitysmahdollisuuksia. Kehitetään kaupunkia -tapahtumista tiedotetaan jatkossa tällä sivulla.
 
 
- - -
Liity Arkkitehtuurimuseon sähköpostilistalle
Lähetämme tiedotteita museon ajankohtaisista tapahtumista, kuten luennoista, opastuksista, työpajoista ja opastetuista kiertokäynneistä. Liity tästä!
 
Seuraa museon tapahtumia Facebookissa ja Twitterissä.
Tutustu museon aikaisempiin tapahtumiin täältä