TERVETULOA VIERAILEMAAN ARKKITEHTUURIMUSEOSSA!

VAPAA PÄÄSY LUOKILLE OPETTAJAN JOHDOLLA
ALLE 18-VUOTIAAT AINA ILMAISEKSI!
 
 
Koululais-, lukiolais- ja ammattikouluryhmät voivat tutustua museon näyttelyihin omatoimisesti tai tilaamalla opastuksen. Lisäksi tarjoamme  opetusryhmille tilauksesta työpajoja.
 
Vierailu museossa

Museon ensimmäisessä kerroksessa sijatsevat lippukassa, yleisö-wc:t ja naulakko. Pyydämme jättämään reput sekä ulkotakit naulakkoon. Tarjolla on myös pantittomia, lukollisia kaappeja sekä istuintyynyjä. Pyydämme opettajaa ilmoittautumaan lippukassalle.
 
Esteetön käynti museoon on sisäpihan puolella. Tästä linkistä voit lukea lisää museorakennuksen esteettömyydestä. Näyttelykerroksiin vie hissi. Museossa ei valitettavasti ole eväiden syömiseen soveltuvia tiloja.
 
Näyttelyt
 
Museon pysyvä näyttely Arkkitehtuurimme vuosikymmenet on on esillä kolmannessa kerroksessa. Näyttelyyn ja museorakennukseen liittyy koululaisille suunnattu tehtäväpaketti. Materiaali on ladattavissa verkkosivuiltamme ja siihen liittyvät kortit saa lainaan lipunmyynnistä vierailun ajaksi.

Toisen kerroksen kahdessa näyttelysalissa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä, lisätietoja näyttelyohjelmasta.
 
 


Omatoimivierailut
 
Pyydämme sopimaan vierailuajankohdasta viimeistään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Näin vältämme näyttelysalien ruuhkautumisen ja päällekkäiset vierailijaryhmät.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut ma–pe: Arja-Liisa Kaasinen, 050 394 8618.
 
Suositeltava ryhmäkoko on enintään noin 25 oppilasta. Näyttelyn arkkitehtuuri voi joskus rajoittaa mielekästä ryhmäkokoa.
 
Museo avataan arkipäivisin tiistaista perjantaihin kello 11. Tilanteen salliessa voimme avata ovemme ryhmällenne jo kello 9 lähtien.
 

 
Opastetut vierailut
 
Pyydämme sopimaan vierailuajankohdasta viimeistään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Näin vältämme näyttelysalien ruuhkautumisen ja päällekkäiset vierailijaryhmät. Opastusta voidaan muokata toiveidenne mukaan.
 
Näyttelyopastuksen hinta yhteen näyttelyyn on arkisin 45 € /koululaisryhmä. Koululais-, lukiolais- ja ammattikoululaisryhmien oppilailta ei peritä lipun hintaa. Kahden näyttelyn (pysyvä ja vaihtuva näyttely) opastuksen hinta on arkisin 60 € /ryhmä. Viikonloppu- ja iltaopastuksien hinnoittelusta lisätietoja kävijäinfo-sivulla. Peruutukset tulee tehdä 2 vuorokautta ennen opastusta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään opastusmaksu.
 
Varaukset ja tiedustelut ma–pe: Arja-Liisa Kaasinen, 050 394 8618.

Suositeltava ryhmäkoko on enintään noin 25 oppilasta. Näyttelyn arkkitehtuuri voi joskus rajoittaa mielekästä ryhmäkokoa.
 
Museo avataan arkipäivisin tiistaista perjantaihin kello 11. Tilanteen salliessa voimme avata ovemme ryhmällenne jo kello 9 lähtien.


 
Opetusryhmien työpajat
 
Museo tarjoaa opetusryhmille arkkitehtuurityöpajoja. Työpajojen hinta on 45 € /ryhmä. Koululais-, lukiolais- ja ammattikouluryhmien oppilailta ei peritä lipun hintaa. Tästä linkistä voit lukea työpajojavaihtoehdoista.
 

 

Tervetuloa Arkkitehtuurimuseoon!

Päivitetty 20.1.2017