SUUNNITTELE, RAKENNA, LEIKI, OPI

LAPSILLA ON NYT MUSEOSSA OMA HUONE
 
Arkkitehtuurimuseon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee lasten oma A&O-huone. A&O-huone on inspiroiva tila, missä arkkitehtuurin peruskäsitteistö avautuu leikin ja tehtävien kautta. Huone sopii ryhmille ja omatoimikävijöille. Huone on aina avoinna. Tervetuloa!
 
A&O-huoneen uusi ilme on valmis! Tule ja ihastu.
TYÖPAJOJA OPETUSRYHMILLE

 Museo tarjoaa opetusryhmille arkkitehtuurityöpajoja. Työpajojen hinta on 45 € /ryhmä. Koululais-, lukiolais- ja ammattikouluryhmien oppilailta ei peritä lipun hintaa. Tästä linkistä voit lukea työpajojavaihtoehdoista.
 

 

ARKKITEHTUURIA VAUVOILLE JA TAAPEROILLE

VUOROVAIKUTTEISET TYÖPAJAT PERHEEN PIENIMMILLE

Ikäsuositus 4 kuukautta–2 vuotta

Arkkitehtuurimuseo tarjoaa perheen pikkuväelle ja vanhemmille mielenkiintoista puuhaa arkkitehtuurin parissa. Vauvatyöpajoja järjestetään keväisin ja syksyisin.

Lue lisää!


ARKKITEHTUURIMME VUOSIKYMMENET

VERKKOPELI
 
Verkossa pelattava tietopeli kertoo Suomen 1900-luvun arkkitehtuurin vuosikymmenistä ja tyyleistä.
Lue lisää
Pelaamaan!

Den finska arkitekturens decennier
Spela arkitekturspel på nätet!

 
 

KYMMENEN AVAINTA ARKKITEHTUURIIN

 
Näiden kysymysten avulla pääset alkuun minkä tahansa rakennuksen tarkastelussa. Lataa tästä itsellesi keskustelusarja pdf-tiedostona
suomeksi
ruotsiksi
englanniksi
 MAAILMAN PARAS KOULU

TEHTÄVIÄ KOULULAISILLE

Suomalainen koulu on maailmankuulu. Oppimisympäristökin vaikuttaa oppimisen tuloksiin. Tehtäväpaketti tarjoaa koululaisille välineitä oman rakennetun elinympäristön tarkasteluun. Lue lisää
 

 

PIPARIKAUPUNKI

JOULUKAUDELLA MUSEON AULASSA TUOKSUU MAKEALLE
 
Perinteisesti joulukuussa museon aulaan pystytetään helsinkiläisten esikoululaisten rakentama piparikaupunki! Kaupunkiin saa tutustumiseksi ei tarvita pääsylippua. Piparikaupunkiin liittyy myös perheille suunnattuja viikonlopputyöpajoja. Lue lisää!
 


Päivitetty 4.4.2017.