ETSIMME
 
Näyttelypalveluiden päällikön sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen
 
Tule osaksi asiantuntijaorganisaatiotamme rakentamaan tulevaisuuden museota!
 
Tarjoamme näköalapaikan arkkitehtuurin alalla, upeat puitteet Helsingin Design Districtillä sekä monipuolisen työnkuvan, joka kehittyy mukanasi. Työkulttuurimme on joustava ja jatkuvasti uutta luova tekijätiimimme on avoin uusille avauksille. Samalla arvostamme kokemusta, joka lähtee palvelumallien ja sisältösuunnittelun tuntemuksesta.
 
Näyttelypalveluiden päällikkönä suunnittelet, toteutat ja markkinoit näyttelyhankkeita kotimaisille ja kansainvälisille yleisöille. Lisäksi kehität näyttelyiden esitystekniikkaa sekä oheisohjelmistoja osana asiantuntijoiden tiimiä. Näyttelypalveluiden kokonaisvaltainen konseptointi ja käytännön näyttelysuunnittelu ovat tärkeä osa tehtäväkokonaisuuttasi. Tehtävä edellyttää ennakkoluulotonta asennetta, idearikkautta ja aktiivista vastuunottokykyä. Vastaat näyttelytoiminnan sopimuksista ja budjetista sekä osallistut aktiivisesti rahoituksen ja yhteistyöverkostojen kehittämiseen. Toiminnassasi näkyy osallistava ja innostava johtamisote, joka rohkaisee tiimin jäseniä aloitteellisuuteen ja oman osaamisen kehittämiseen.
 
Odotamme sinulta kokemusta näyttelysuunnittelusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, innostavaa asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja sujuvaa esiintymis- ja neuvottelutaitoa.
 
Tehtävän hoitaminen edellyttää arkkitehtuurin ja museoalan tuntemusta, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
 
Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 31.12.2019 asti.
 
Arkkitehtuurimuseossa on käytössä etätyömahdollisuus, joustavat työaikaliukumat, saldovapaa-järjestelmä sekä työaikapankki-järjestelmä.
 
Haluaisimme kuulla miten itse näet työtehtävän ja miksi juuri sinä olisit siihen sopiva.
Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.3.2019 osoitteeseen: mfa@mfa.fi
 
Lisätietoja tehtävästä saat torstaina 28.2. kello 12–14 ja maanantaina 4.3. kello 14–16, Arkkitehtuurimuseon väliaikainen museonjohtaja Reetta Heiskanen, puh. 050 5449094.

Arkkitehtuurimuseo
 
Arkkitehtuurimuseo on maailman toiseksi vanhin puhtaasti arkkitehtuuriin keskittynyt erikoismuseo. Sillä on ainutlaatuinen perintö arkkitehtuurin asiantuntemuksessa ja kokoelmissa. Arkkitehtuurimuseon toimintaa tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.
 
Arkkitehtuuri on kaikkialla: ihmiset elävät, työskentelevät, rakastavat, syövät ja kuolevat arkkitehtuurin sisällä ja ympärillä. Jokaisella on yhteys, kokemuksia ja mielipiteitä arkkitehtuurista. Näin ollen jokainen meistä on potentiaalinen Arkkitehtuurimuseon käyttäjä. Haluamme avata Arkkitehtuurimuseon perinnön suurempien yleisöjen saavutettavaksi ja tuoda sille enemmän vaikuttavuutta.
 
Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme motivoituneita ja osaavia asiantuntijoita innostaviin ja haasteellisiin tehtäviin. Yhteiset arvomme ovat avoin, asiantunteva ja koskettava. Uskomme vahvasti että arkkitehtuuri koskettaa kaikkia.
Paikka ilmoitettu hakuun 15.2.2019
 
MUUT
 
Harjoitteluihin liittyvät yhteydenotot:
Suvi Juvonen
kirjastonhoitaja
puh. 045 7731 0482
suvi.juvonen@mfa.fi
 
Arkkitehtuurimuseon avoimista työtehtävistä ilmoitetaan tällä sivulla. Emme vastaanota avoimia hakemuksia, vaan pyydämme seuraamaan haussa olevien tehtävien tilannetta.