ARKKITEHTUURIA VAUVOILLE JA TAAPEROILLE 

Arkkitehtuurimuseossa 24.- 27.4.2017

 
Kuva: Laku ry
 
***TYÖPAJAT TÄYNNÄ***
 
Arkkitehtuurimuseon työpajat tarjoavat lapsille ja vanhemmille vuorovaikutuksellisia elämyksiä arkkitehtuurin parissa. Työpajoissa hyödynnetään arkkitehtuurin peruselementtejä – valoa, varjoa, väriä, muotoa, tilaa ja ääntä, joita lähestytään eri aistein.

TUNNUSTELLAAN TILAA!
Vauvojen työpaja on alle 1-vuotiaille suunnattu moniaistinen leikkihetki. 
Työpajassa lapset pääsevät tunnustelemaan ja ihmettelemään. Siellä voi katsella ja pötkötellä, piiloutua, konttailla, ryömiä sekä tutkia erilaisia materiaaleja. Tila on luotu taidekasvatuksellisesta näkökulmasta hyödyntäen muun muassa vauvojen värikylpymetodiin liittyviä innovaatioita. Kannustamme ihmettelyyn, vuorovaikutukseen ja hetkessä olemiseen.
 
Työpajan ikäsuositus 4–2kk
maanantai 24.4.kello 12–13
tiistai 25.4. kello 12–13
keskiviikko 26.4. kello 12–13
torstai 27.4. kello 12–13
 
 
LEIKITÄÄN KAUPUNKIA!
Työpajassa 1-2 -vuotiaat lapset pääsevät rakentelemaan ja muokkaamaan unelmien kaupunkia. Lasten käsin muodostuva minikaupunki on täynnä yllätyksiä: pilvenpiirtäjä voi hetkessä muuttua sillaksi ja parkkipaikka huvipuistoksi ja välillä sadekuurokin saattaa yllättää! Työpajan aikana tutustutaan arkkitehtuurin peruselementteihin: tilaan, muotoon, valoon ja varjoihin.
 
Työpajan ikäsuositus 1–2 vuotta
maanantai 24.4. kello 10–11
tiistai 25.4. kello 10–11
keskiviikko 26.4. kello 10–11
torstai 27.4. kello 10–11
 

Työpajat ohjaa taidekasvattaja-värikylpyohjaaja TaM Liini Laes, Lastenkulttuuriyhdistys LAKU.  
 
 
Ilmoittautuminen
Työpajoihin otetaan mukaan vain rajattu määrä osallistujia, ja työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu lähettämällä sähköposti osoitteeseen: peda(a)mfa.fi
Ilmoita viestissäsi oma nimesi, lapsesi ikä, yhteystietosi ja päivämäärä, jolloin haluat osallistua työpajaan.  Ilmoittauduttuasi saat maksuohjeet. Maksamalla vahvistat paikkasi työpajassa. 
 

Maksuohje
Työpajamaksu 16 euroa (sis. ALV 24%) sisältää museon sisäänpääsyn ja ohjauksen pienryhmässä. Maksu koskee myös Museokortin omistajia. Maksamalla osallistumismaksun vahvistat paikkasi työpajassa. Huomioithan, että maksu on sitova eikä sitä palauteta peruutustapauksissa
 
On tärkeää, että merkitset laskun viestikenttään ilmoittautujan nimen muodossa:
nimi/työpaja
Pankkiyhteys: Danske Bank FI45 8000 1800 3066 65 DABAFIHH
 
 
Saapuminen  
Arkkitehtuurimuseo toimii Helsingin Kaartinkaupungissa Design District -alueella sijaitsevassa uusrenessanssirakennuksessa, osoitteessa Kasarmikatu 24.  
 
Museoon pääsee helposti kävellen. Julkisilla liikennevälineillä lähimmäksi pääse raitiovaunulla 10 sekä bussilla 24 (jää pois Johanneksen kirkon pysäkillä).  
 
Suosittelemme saapumista museoon takaoven kautta esteettömästä sisäänkäynnistä. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon välisellä sisäpihalla. Opastusta on helpottamassa ilmapalloin merkitty ovi.


Lisätiedot
Erika Vahvelainen
peda(a)mfa.fi
 

Yhteystiedot
Arkkitehtuurimuseo
Kasarmikatu 24
00130 Helsinki
Puh. (09) 8567 5100