ADOPTOI PIIRUSTUS JA TUE MUSEON KOKOELMIA!

 


Arkkitehtuurimuseon kokoelma käsittää yhteensä noin puoli miljoonaa piirustusta, joiden jatkuva ylläpito ja hoito ovat äärimmäisen tärkeää työtä. Piirustusten konservointi on Arkkitehtuurimuseolle kultaakin kalliimpaa työtä, jotta museon näyttelyt ja arkisto voivat jatkossakin tarjota asiakkailleen laatua.
 
Täten Arkkitehtuurimuseo lanseeraa Kuinka Suomi modernisoitiin -näyttelyn yhteydessä uuden konseptin, joka avaa museon kokoelmien aarreaitan yleisölle uusin tavoin: nyt sinulla on mahdollisuus adoptoida arkkitehtuuripiirustuksia!

 
Mitä saan, kun adoptoin arkkitehtuuripiirustuksia?
Adoptoidessasi valitsemasi arkkitehtuuripiirustuksen saat kunniakirjan sekä kopion piirustuksesta koristamaan kotiasi tai toimistoasi. Piirustukset ovat parhaillaan esillä Kuinka Suomi modernisoidaan -näyttelyssä, ja kopion niistä saa näyttelyn jälkeen.
 
 
Mitä piirustuksia voin adoptoida?
Tällä erää adoptoitavina on Kuinka Suomi modernisoitiin -näyttelyssä esillä olevia piirustuksia. Voit tarkastella osaa piirustuksista tällä sivulla (ks. alla) tai vierailla museossa katsomassa näyttelyssä esillä olevia piirustuksia. Huom! Kaikki näyttelyn piirustukset eivät ole nähtävissä tällä sivulla.
 
 
Kuinka voin adoptoida piirustuksen?
Mikäli löydät tältä sivulta sinua kiinnostavan piirustuksen: laita viestiä osoitteeseen salla.bedard@mfa.fi
 
Mikäli löydät kiinnostavan piirustuksen vieraillessasi näyttelyssä: pyydä museon lipunmyynnistä lomake täytettäväksesi, ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.
 
 
Paljonko piirustuksen adoptoiminen maksaa?
Piirustuksen voi adoptoida koosta riippuen joko 400, 700 tai 1000 euron hintaan.
 
 
Mitä summalla tehdään?
Piirustusadoptiolla tuetaan Arkkitehtuurimuseon kokoelmatyötä: piirustusten hoitoa, konservointia ja dokumentointia. Tämä työ on korvaamattoman arvokasta, jotta museo voi tulevaisuudessakin tuottaa laadukkaita näyttelyitä ja palvella arkistonsa asiakkaita.
 
 
ADOPTOITAVAT PIIRUSTUKSET

Tulossa.